foto2
{

Openingsuren


Alle dagen van 11u30-22u
Namiddag tearoom
Donderdag gesloten.
Zondag: 11u30-16u

Comte de FlandreBeste klanten,
Door de Corona crisis zijn wij tijdelijk verplicht om ons volledige restaurantactiviteiten stop te zetten.
Afhaal en levering aan huis zijn wel toegelaten. Wij slaan de handen in elkaar met onze andere zaak nl Bistro't Veer , Berchemweg 191, Oudenaarde.
Verdere info hierover kan U terugvinden onder onze rubriek TRAITEURAANBOD
We hopen jullie binnenkort te kunnen verwennen met een heerlijk gerechtje zodat je toch nog thuis culinair kan genieten.

Brasserie/restaurant Comte de Flandre is gevestigd, op de markt in Oudenaarde, in een statig herenhuis met een lange complexe bouwgeschiedenis die teruggaat tot 1507.Het interieur van de brasserie/restaurant is minimalistisch met zen-accenten, maar harmonieert wonderwel met de authenticiteit van het oude herenhuis. Brasserie/restaurant Comte de Flandre wordt met evenveel inzet door dezelfde familie gerund als Bistro 't Veer (Berchemweg 191 - 9700 Oudenaarde).In Comte de Flandre worden moderne brasseriegerechten geserveerd met duidelijke Franse accenten. De losse stijl garandeert lekker eten in een no-nonsens sfeer met een verzorgde en vriendelijke bediening. De keuken is doorlopend open van 11.30 u tot 22.00 u.Van 15.00 u tot 18.00 u kunt u terecht voor ijsjes en pannekoeken. Maar een frisse pint of een lekker streekbiertje wordt eveneens besteld.Bijzondere aandacht verdient de wijnkaart, met geselecteerde topwijnen uit de hele wereld en dit tegen zachte prijzen.

Jan Peter Van Damme en Ineke Vermeulen  , Eva en Bram Van Damme

bg
Restaurant - Brasserie Comte de Flandre
Markt 38 (kleine markt)
9700 Oudenaarde
Tel: 055/21 51  55
info@comtedeflandre.be
contact
Wenst u regelmatig onze nieuwe menu's in uw mailbox te ontvangen? Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van speciale acties, menu's, ... ?

Scrhijf je dan in op onze nieuwsbrief!
of like onze Facebook pagina..
nieuwsbrief
reserveer